Successos

Rússia

Set morts en caure un autobús al riu al riu a Sant Petersburg

Sis persones més han estat hospitalitzades arran de l’accident

El conductor ha estat detingut i és investigat per imprudència temerària

Set persones han mort aquest divendres a Rússia, com a conseqüència de la caiguda d’un autobús al riu Moka, al centre de Sant Petersburg.

L’accident ha passat cap a la una de la tarda (hora de Moscou) quan el vehicle circulava pel carrer Bolxaia Morskaia amb una vintena de passatgers. Segons les autoritats russes, el conductor ha perdut el control del vehicle i, després d’envestir diversos cotxes aparcats, s’ha acabat precipitant al riu des d’un pont, després de fer una giravolta brusca.

El conductor i una desena d’ocupants han pogut sortir pels seus propis mitjans del vehicle. Els bussejadors han rescatat dues persones en estat greu i han recuperat els cossos ja morts de tres passatgers i quatre més en estat de “mort clínica”. El Comitè d’Instrucció de Rússia ha confirmat més tard la defunció d’aquestes quatre víctimes. Sis persones han estat hospitalitzades, segons l’agència Tass.

El conductor ha estat detingut i se li ha obert una investigació penal per imprudència temerària amb més de dos morts, que podria suposar-li fins a cinc anys de presó. Les autoritats també han obert diligències contra la companyia d’autobusos, que ha estat sancionada diverses vegades per violar els termes de la llicència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.