Societat

SOCIETAT

Campanya de donació de sang per Temps de Flors

El Banc de Sang i de Teixits muntarà una carpa a la plaça Catalunya aquest cap de setmana

El Banc de Sang i de Teixits de Girona ha organitzat per Temps de Flors una campanya extra de donació de sang aquest cap de setmana. Dissabte, de les 10 h a les 20 h, i diumenge, de les 10 h a les 14 h, hi haurà una carpa a la plaça Catalunya perquè qui ho vulgui pugui fer la donació.

Responsables del Banc de Sang i Teixits expliquen que la campanya aspira a arribar a les dues-centes donacions de sang entre els dos dies. Les persones que accedeixin a fer la donació de manera altruista rebran com a obsequi una petúnia aprofitant la mostra floral a la ciutat i un gelat, gentilesa de la Gelateria Rocambolesc, de Jordi Roca.

Aprofitant la donació, el banc també oferirà la possibilitat d’ampliar el gest solidari i donar sang per entrar a formar part del registre de donant de medul·la òssia, que gestiona la Fundació Josep Carreras. A més, diumenge, de les deu del matí a les dues del migdia, també hi haurà la possibilitat de fer donació de llet materna i compartir experiències amb les representants de l’entitat Som Prematurs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia