Sense - Avui

La Paeria es desmarca dels problemes d'Internet als centres cívics on es votava sobre la independència

L'alcalde de Lleida insinua que els organitzadors no han previst les necessitats tecnològiques de la consulta. Àngel Ros creu que la baixa participació registrada a la seva ciutat significa que els ciutadans donen suport a l'Estatut

L'Ajuntament de Lleida ha negat haver boicotejat la consulta popular sobre la independència de Catalunya no permetent l'accés a internet als centres cívics on es feia la consulta, després del comunicat de la CUP que acusava el consistori dels problemes amb la xarxa sense fils.

L'alcalde, Àngel Ros, ha assegurat que la plataforma Lleida Decideix només havia demanat l'espai i que "havien de preveure els aspectes més tecnològics". Ros ha assegurat que el regidor de Participació Ciutadana, Joan Gómez, no dimitirà perquè "la Paeria ha fet més del què podia fer en aquesta iniciativa, ja que el ple va decidir no donar-hi suport".

Ros ha considerat que la baixa participació que s'ha registrat a Lleida, on a les sis de la tarda se situava en un 7%, significa un clar suport a l'Estatut.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.