Nous poemaris de José A. Hernández i Juan C. Elijas

Tot i que la Tertúlia de Poesia Mediona 15, un grup de poetes que durant més de deu anys es reunia un cop al mes per parlar de poesia, es troba en letargia, els seus membres continuen actius. José Ángel Hernández i Juan Carlos Elijas van presentar divendres els seus nous poemaris, tots dos a la col·lecció El Bardo. En el primer, amb el títol Ucronía e hilván, es reflexiona sobre l'ésser humà i el pas del temps. El volum es divideix en dues parts. A la primera, Ucronía, Hernández «indaga en la memòria», i a la segona, Hilván de humo, l'autor fa un elogi de la paraula poètica: «És una mena d'apoteosi de la paraula, del ritme», segons va explicar un altre poeta, Juan González Soto, en la presentació del llibre.

Per la seva banda, Elijas proposa Delfos, me has vencido, un llibre engendrat durant un viatge de l'autor a Grècia i en el qual «evoca el món cultural grec, però també la cultura que ha vingut després de Grècia», segons Enrique Badosa, encarregat de presentar l'obra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.