Economia

Mas adverteix els sindicats d'AENA que juguen “amb foc”

El president del govern avança que la campanya turística de 2011 “pot ser molt bona” a Catalunya

Mas fa una “crida col·lectiva a la responsabilitat” per evitar que les protestes tinguin incidència en el funcionament dels aeroports

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha advertit aquest dimecres els sindicats d'AENA -sense esmentar-los explícitament- que estan jugant “amb foc” amb la vaga que han convocat entre abril i juliol com a protesta contra la privatització de l'ens.

A la sessió de preguntes al president al ple del Parlament, ha recalcat que la campanya turística de 2011 “pot ser molt bona”, i ha apuntat que la protesta sindical podria desbaratar les perspectives positives que té Catalunya.

“No es pot jugar amb foc perquè ens acabarem cremant”, ha sentenciat el president, qui també ha lamentat que aquest conflicte influeixi en un sector tan estratègic per a l'economia catalana com és el turisme.

Mas ha fet una “crida col·lectiva a la responsabilitat” per evitar que les protestes tinguin incidència en el funcionament dels aeroports, una infraestructura clau per a l'activitat turística.

Les seccions sindicals d'UGT, USO i CCOO a AENA van convocar aquest dimarts 19 dies de vaga entre abril i juliol com a protesta contra la privatització de l'ens, de manera que les aturades afectaran diversos dies en plena Setmana Santa i estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.