Puyol no veu un favorit definit

Casillas fanfarroneja dient que veu el Barça «pel retrovisor» i Puyol contesta que ell no els veu de cap manera, perquè ni els mira

Amb vista al clàssic, Carles Puyol ahir no es va atrevir a declarar-se favorit per jugar al Camp Nou, però tampoc va atorgar aquest paper al Real Madrid pel fet que ocupi el lideratge de la lliga. «Està al 50%», va dir el capità del Barça, que no té cap problema amb què Casillas sí que s'atorgui un lleuger avantatge. El porter blanc ahir també va dir que veuen el Barça «pel retrovisor», declaració molt ben contestada per Puyol amb ironia: «Jo no els veig perquè no els miro.» De fet, era veritat, perquè el blaugrana va admetre que no va seguir el partit dels blancs contra el Zuric en la Champions.

Pel que fa al duel, Puyol va destacar que els madridistes s'havien reforçat molt i bé i que, per tant, els esperava un enfrontament complicat. Sobre la diferència d'estils, va ressaltar que el del Barça li semblava més atractiu, però que això no et garantia «resultats» i va recordar que tot i jugar pitjor, el Madrid no perd i és líder. El capità, que va elogiar el bon partit d'Iniesta contra l'Inter, no creu que es pugui repetir un resultat com el 2 a 6 i va assegurar que si marca no sap si repetirà la celebració besant el braçal: «No preparo aquestes coses, improviso.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.