Història en moviment

La plantilla del Barça al complet es va posar ahir a les ordres de Guardiola

Ibrahimovic va fer una visita als seus companys, però no es va exercitar

Avui l'equip marxa cap als Estats Units per poder continuar la preparació

El tricampió al complet ja es va posar a treballar ahir. El Barça ha estat l'últim equip a tornar a la feina perquè els jugadors s'havien guanyat unes merescudes vacances, però ara ja no hi ha temps per perdre. La pròxima temporada es preveu duríssima, i l'equip té molts reptes per endavant. Si el curs passat la consecució del triplet va ser històrica –només es va perdre la final de la copa de Catalunya– per a la campanya 2009/10, els objectius s'han multiplicat i són sis els títols a què aspira el conjunt que entrena Pep Guardiola. Als de lliga, copa del Rei i Champions, s'hi ha d'afegir les dues supercopes, d'Espanya i d'Europa, i el mundialet de clubs, una competició que el FC Barcelona no ha guanyat mai i que s'ha de convertir en una de les prioritats de la propera temporada. Evidentment, tothom també té al cap el caramelet que suposa que la final de la propera edició de la lliga de campions sigui al Santiago Bernabéu, el feu de l'etern rival i el principal contrincant que tindrà el Barça en aquest exercici.

Exceptuant Hleb, que encara ha de definir el seu futur, i Milito, lesionat, Guardiola va dirigir un grup de 26 jugadors –22 del primer equip i 4 del filial (Muniesa, Jonathan dos Santos, Fontàs i Jeffren)–. Aquestes promeses del planter, que ja van participar en l'estada que l'equip va fer la setmana passada a la localitat anglesa de Marlow també han rebut el premi de marxar avui cap als Estats Units amb la resta de l'expedició per continuar amb la preparació en una gira que durarà fins al 9 d'agost, i en què estan programats tres amistosos.

Ibrahimovic, encara aclaparat per la multitudinària presentació de dilluns, ahir va fer una visita als seus nous companys a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. El nou astre blaugrana es va reunir amb Pep Guardiola abans de la sessió i després es va dirigir a la gespa per xerrar, sobretot, amb Maxwell, amb qui va coincidir a l'Ajax i a l'Inter de Milà, i amb Eric Abidal. El davanter suec també marxarà avui cap a terres americanes.


El Barça, que aspira a sis títols, ahir ja es va entrenar amb la plantilla al complet en doble sessió


Ibrahimovic va fer una visita a la ciutat esportiva, va parlar amb Guardiola i va saludar els jugadors

Una agenda completa en la gira americana

L'expedició del FC Barcelona marxa avui a les 10:30 h cap a Los Angeles, on està previst que aterrin a les 14:00 h (hora local). Dijous presentaran el partit contra els Galaxy, un acte de promoció de Nike amb la presència de l'equip i membres de la directiva, i rebran la visita de la penya barcelonista de Los Angeles. Divendres, presentaran l'aliança solidària entre el Barça i la fundació Malaria No More. Dissabte, es jugarà el primer amistós contra els Galaxy, i diumenge, l'equip marxarà a Seattle. El dilluns, es farà una roda de premsa per presentar el duel contra els Seattle Seanders i un acte per explicar el projecte Més que un club al món, així com l'aliança amb l'UNICEF. Dimarts, alguns jugadors i directius visitaran la casa del futur de Microsoft. El partit contra el Seanders el jugaran el 5 d'agost i el 8 d'agost serà el torn del Chivas de Guadalajara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.