Ibra:«Puc millorar»

Assegura que està a un nivell alt però que jugant al Barça n'aprendrà més

Elogia el joc de l'equip i diu que és el que a ell li agrada perquè és únic

Ahir va ser operat amb èxit pels doctors Mir i Pruna i jugarà el Gamper

En una entrevista a Barça TV, Zlatan Ibrahimovic, es va mostrar convençut que jugant al FC Barcelona continuarà progressant com a futbolista. «Sóc aquí per gaudir, aprendre, vull jugar amb els millors i el millor és el Barça. Estic a un nivell alt, però sé que puc millorar. S'ha de treballar dur i disposar de grans jugadors al teu voltant. Un entorn millor que aquest és impossible», va assenyalar. El futbolista suec està entusiasmat per haver fitxat per un club que té en el futbol d'atac la seva senya d'identitat i va assegurar que no té cap tipus de dubte que encaixarà en aquest estil futbolístic. «Per mi el Barça juga un futbol que els altres equips jugaran d'aquí a deu anys. La manera que juguen és la que vull fer jo i crec que la gent que va al camp gaudeix d'aquest futbol.» Ibrahimovic es defineix com una persona tranquil·la, però va reconèixer que la seva incorporació al Barça li havia fet sentir nervis i que no tenia paraules per expressar tot el que havia viscut en la seva presentació al Camp Nou. Són emocions que no es poden descriure», va dir. El suec s'afegeix a la llista de grans davanters de la història del club, un club selecte del qual Ibra és plenament conscient que per formar part cal ser un privilegiat. «Tothom vol venir al Barça, però no ho pot fer qualsevol.» Respecte al seu joc, va negar que sigui un futbolista «individualista» i que li agrada jugar en equip perquè és «impossible» aconseguir títols sense l'ajuda dels companys.

Operat amb èxit

. D'altra banda, ahir Ibrahimovic va ser operat amb èxit de la fractura de la base del segon metacarpià de la mà esquerra mitjançant la instal·lació de dos cargols a través de la tècnica percutània. El jugador blaugrana va ser operat pel traumatòleg Xavier Mir i el metge del primer equip del Barça Ricard Pruna, que després de la intervenció va explicar que Ibra possiblement iniciarà la recuperació als Estats Units i que rebrà l'alta mèdica per a la tornada de la supercopa d'Espanya contra l'Athletic de Bilbao. Es preveu que estigui disponible per disputar el trofeu Joan Gamper contra el Manchester City el proper 19 d'agost en la que serà la seva presentació davant l'afició del Barça.

Piqué: «És una delícia veure'l jugar»

Gerard Piqué ahir es va desfer en elogis cap a Zlatan Ibrahimovic, el seu nou company d'equip i va parlar meravelles de la seva capacitat tècnica. «Considero que és un dels jugadors més complets que hi ha en aquests moments. Té bones condicions físiques, una gran tècnica i va molt bé de cap. És una delícia veure'l jugar. Crec que és un jugador del Barça», va dir. Piqué considera que per les característiques físiques d'Ibrahimovic –fa 1,95 metres d'alçada– és molt difícil de marcar pels defenses perquè «protegeix molt bé la pilota». El català va explicar com havia anat la visita del davanter suec al primer entrenament amb tota la plantilla. «Ha arribat amb moltes ganes de conèixer tothom. Ha estat breu perquè havia de marxar a l'hospital, però segur que tindrem temps de mantenir converses durant la gira.» Piqué, que no creu que Guardiola pensi en ell com a mig centre defensiu per la baixa de Touré, no va defugir el paper de favorit per tornar a guanyar la lliga perquè són els actuals campions, però tornant al clàssic discurs prudent i humil del seu tècnic va assegurar que «cal tocar de peus a terra», ja que els espera una temporada «molt llarga i molt complicada».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.