Joan Laporta, satisfet amb la plantilla

El president del Barcelona, Joan Laporta, va mostrar la seva satisfacció per la plantilla confeccionada i amb la qual el Barça va començar ahir a defensar el títol de lliga. Laporta va voler felicitar la secretaria tècnica. «En època de crisi, el Barça ha incorporat jugadors per valor de 80 milions d'euros i ha estat capaç de solucionar una situació delicada com la d'Eto'o. Hem fitxat amb sentit comú i eficàcia i sense tirar la casa per la finestra», va dir en la presentació del central Txigrinski. A més, va afegir que també Pep Guardiola estava content amb el grup que ha posat la secretaria tècnica i la junta directiva a la seva disposició: «La plantilla és del gust de

l'entrenador, a qui se li ha donat tot el que ha demanat. Hem pogut complir tot el que ens havia sol·licitat l'entrenador i la secretaria tècnica. El primer objectiu era reemplaçar el 9 amb la marxa de Samuel Eto'o, i es va complir. Vam portar Ibrahimovic, que era prioritari, i vam incorporar Maxwell. I ara la cirera del pastís ha estat Txigrinski. I em consta que l'entrenador està molt satisfet amb la seva plantilla.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.