Josep Guardiola

Entrenador del Barça

Guardiola: «Les lesions? som gent»

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, va valorar el debut en la lliga com un partit «previsible per l'esforç de Mònaco». «Ens han costat alguns mecanismes en la sortida. Però no puc retreure res als jugadors. S'hi han esforçat», va dir.

«L'estratègia? Tenim bons llançadors i gent poderosa en el joc aeri. Havíem preparat un córner que no ha sortit. De vegades, les coses surten, simplement.»

Sobre la baixa per 15 dies de Bojan, Guardiola va considerar que «és una molt mala notícia. Em feia la sensació que havia fet un salt bo en el seu joc. El recuperarem perquè el necessitem. Pot jugar a l'esquerra i al centre. És llest. S'aplica molt tàcticament. Ell ho fa molt bé, confio en ell».

Guardiola va voler dir que «és una errada pensar quants títols cauran; i la veritat és que guanyar-ne un és molt.»

Consultat sobre l'estrena del golejador suec, va dir: «Ibra és un jugador generós. Sóc aquí per ajudar-lo. Els companys el trobaran i ell anirà trobant l'equip. Estic tan convençut que anirà bé. Farà gols, ens ajudarà molt.» Sobre l'altre golejador de la nit, Keita, va dir que «la seva generositat no té límits. És un futbolista que ens dóna molt. Va creixent a mesura que passen els partits», va explicar.

Estratègia.

Els tres gols marcats de cap, gràcies a bons moviments d'estratègia, va ser un dels aspectes a destacar de Víctor Valdés. «Treballem molt en els entrenaments i per això tenim el premi en el partit. Estem contents per haver començat bé una lliga en què intentarem revalidar el títol.» En aquest sentit, Piqué va dir que és un recurs «que va molt bé per desencallar partits com el d'avui».

Valdés, a més, s'ha referit al cansament que suposava que l'equip podia notar després de Mònaco. «No, no estàvem cansats, perquè l'esperit de superació d'aquest equip fa que ens oblidem d'això en sortir al camp», va assegurar.

El porter es va mostrar convençut, a pesar de les dues lesions, que la plantilla no és curta. «No em preocupa la dimensió de la plantilla. Sí m'amoïna que un company es faci mal», una idea que comparteix Guardiola.


«És una errada pensar quants títols cauran; i la veritat és que guanyar-ne un és molt», va dir Pep Guardiola



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.