Xavi Pascual

Tècnic del Regal FC Barcelona

«La dedico al meu avi i a Ponce»

Gianluca Basile
«Finalment ens ho hem merescut, ha estat una victòria justa, hem treballat molt i ens faltava un títol tan important com la lliga per la nostra gran temporada»
Juan Carlos Navarro
«Després de l'esforç era el moment de disfrutar-ho amb la nostra gent; estic molt content d'haver tornat a casa»
Roger Grimau
«Sempre he cregut en aquest equip tot i que hi havia gent que en dubtava; ha estat una eliminatòria espectacular»
«Catalunya, ja la tenim aquí!»
Victor Sada
«Ha estat una victòria basada en el treball col·lectiu, molt dur, i hem tingut la recompensa»
Fran Vázquez
«Destaquem el paper del Palau en aquesta eliminatòria; aquest títol és una recompensa al nostre treball»
Jordi Trias
«Ha estat un any dur, tothom ho sap; he tingut pocs minuts, però al cos- tat de la família blaugrana ha estat més fàcil»
Daniel Santiago
«Érem un equip del quasi: quasi la copa, quasi l'Eu- rolliga... Però finalment hem pogut deixar de ser-ho guanyant l'ACB»

Xavi Pascual, el tècnic més jove que ha assolit l'ACB, amb 36 anys, era l'home més feliç. «No hi ha cap somni millor com a blaugrana que sóc que poder aconseguir aquest repte, trobarem a faltar aquest Palau perquè la gent ens empeny moltíssim, ho agraeixo al santuari del Palau.» El màxim responsable blaugrana va afegir la clau de la temporada: «Hem estat només un tot i tenir molta plantilla, hem tingut bona sintonia i treball, hem tingut una gran complicitat.» També va tenir paraules d'agraïment a molta gent: «Però sobretot al meu avi, que és qui va posar el cuquet del bàsquet dins meu, i a Josep Ponce, que va confiar en mi quan començava.» Xavi Pascual va qualificar la temporada d'utòpica: «Hem estat capaços de guanyar el millor equip de la lliga regular, sense tenir el factor pista, i que tenia el mateix gros de la plantilla dels últims anys.» El màxim responsable blaugrana va tenir paraules per a Basile, que acaba contracte: «Ell és un jugador que sempre posa el cent per cent en els partits però també en els entrenaments, sempre vol, que ajuda i ha jugat la millor temporada des que és aquí i ha estat una de les claus del títol. Ara les coses s'han de fer amb cap i anar pas a pas, i no totes les decisions es poden prendre amb el cor.»

Dusko té mal perdre.

El tècnic montenegrí, que ha estat derrotat amb la seva mentalitat una vegada més, va començar la roda de premsa dient que el Barça havia tingut molta sort: «Sobretot en el primer partit, però felicito el Barça.» Ivanovic va afegir que l'inici havia estat clau: «Ens ha faltat una mica de sort sobretot al principi, quan ells han fet cistelles fàcils, i després no hem pogut rebaixar els 8 o 9 punts.» Ivanovic també va portar la contrària a l'opinió general: «L'equip ha acabat millor físicament que al principi.»




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.