HOQUEI SOBRE PATINS / LA COPA

Vic-Noia: el matx de la reiteració

El 2009 es van trobar en els quarts amb triomf vigatà i el 2008 van vèncer els de Sant Sadurní en la final a Igualada

Quim López
TÈCNIC DEL VIC
«Hi ha una certa rivalitat forjada des de fa molts anys amb enfrontaments continus i amb un balanç més o menys igualat. És un al·licient més. El Noia és un equip que tot i que no estigui tan bé té jugadors capaços de rendir a un gran nivell»
Ferran López
TÈCNIC DEL NOIA
«No volem ser la joguina de ningú. Estem convençuts que podem passar. Estem oberts a somiar, a arribar com més amunt millor, tot i que el Vic és un equip amb una gran qualitat individual»

Per tercer cop consecutiu, el Vic i el Noia es troben avui en la copa en un partit en què, en aquesta ocasió, els vigatans són favorits per la seva trajectòria en la lliga i perquè defensen el títol aconseguit l'any passat a Riazor. A la Corunya, el Vic va vèncer 4-1 el Noia en els quarts de final amb quatre gols de Marc Torra, mentre que el 2008, en la final disputada a Igualada, el conjunt de Sant Sadurní es va imposar per 2-3.

Ara, el resultat torna a estar a zero i caldrà veure com encaixa el conjunt de Quim López la responsabilitat de ser el darrer campió. Marc Torra (27 gols en la lliga) torna a ser l'estilet al davant. Al Noia, Cabestany (12), que juga la seva darrera copa perquè es retira, és el principal argument ofensiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.