la columna

Roger Coma

Dimarts passat, cap a les tres de la tarda, vaig entrar a l'únic restaurant vora el passeig Marítim de Barcelona on tinc la sensació que el preu s'ajusta a la qualitat (o a la inversa) i puc sentir la il·lusió de disfrutar-hi d'un menú de 10 euros. El restaurant té terrassa, però jo tenia la taula reservada (és imprescindible fer-ho) a l'interior. Unes taules més enllà, l'actor Roger Coma (estic convençuda que ho era) dinava amb algú del qual vaig suposar que és amic seu. Ho vaig comentar amb qui compartia la taula i, fent-ne memòria jo mateixa, li vaig explicar que segur que l'havia vist en alguna pel·lícula de Ventura Pons, com ara a Morir o no, adaptació de l'obra teatral de Sergi Belbel en què Coma interpreta el jove amant de l'home madur que encarna Jordi Dauder. També li vaig explicar que m'havia agradat en una pel·lícula de Patricia Ferreira amb títol d'una cançó de Lorenzo/Llorenç Santamaria, Para que no me olvides, en què és el fill d'Emma Vilarasau mort en accident. Potser hi vaig afegir que sortia a la sèrie Porca Misèria. I segur que vaig dir-li que és un noi de Banyoles, tot i que, buscant-ne informació, he sabut que a la ciutat del llac hi va arribar després de néixer a Barcelona l'any 1976.

Si n'he buscat informació és perquè ahir dijous, a les dues de la tarda, vaig entrar en un restaurant de cuina francesa situat a la plaça de Sant Galderic, a prop del mercat de La Boqueria, i hi vaig trobar Roger Coma, que compartia la taula amb un altre noi. Estic convençuda que ho era, tot i que vaig tenir la temptació de sospitar que potser té un doble. Però juraria que era Roger Coma i estic convençuda que aquesta casualitat no és casual. Potser no ens trobarem mai més, però aquest noi i jo tenim alguna cosa en comú si coincidim en dos restaurants, tan diferents com són, amb dos dies de diferència. He sabut que acaba de publicar una novel·la, Si això és París, escrita a aquesta ciutat a finals del 2007. A més, li agrada París? Hauré de llegir-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.