Política

CiU nega que vulgui instal·lar el cementiri nuclear a Ascó

Mas diu que el seu partit no ha acceptat la seva instal·lació a Catalunya a canvi que la decisió sigui adoptada abans de les eleccions

Creu que les Terres de l'Ebre ja ”han superat la seva quota”

El candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha negat aquest divendres que la seva formació vegi amb bons ulls la instal·lació d'un dipòsit de residus nuclears al municipi d'Ascó (Ribera d'Ebre).

En el transcurs d'una visita a Cerdanyola, Mas també ha negat que CiU hagi acceptat la instal·lació del cementiri nuclears a Ascó a canvi que la decisió sigui adoptada abans de les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 28 de novembre.

“CiU no donarà aquest suport ni abans ni després de les eleccions, no perquè estiguem en contra de l'energia nuclear, sinó perquè considerem que les Terres de l'Ebre ja han superat la seva quota”, ha explicat Mas durant el seu recorregut per les instal·lacions d'uns laboratoris farmacèutics.

No ha volgut pronunciar-se, en canvi, sobre la possibilitat que el candidat del PSC, José Montilla, hagi deixat per després dels comicis la decisió definitiva de rebutjar o acceptar el magatzem a Ascó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.