Política

Tortosa

ICV veu electoralisme en el retard de la zona blava

El portaveu d'ICV a Tortosa, Jaume Forcadell, va advertir ahir del retard en la posada en funcionament de l'ampliació de la zona blava en un tram de l'avinguda de la Generalitat, al pàrquing de l'estació de Renfe, i al barri del Temple. “L'1 de març ha entrat en vigor el nou contracte, però no veiem cap línia pintada; esperem que això no siga per la proximitat de les eleccions municipals”, va dir. Segons Forcadell, la intenció del govern de Ferran Bel (CiU i ERC) seria la d'ocultar una “mesura impopular” als veïns i als comerciants. Per tant, va titllar de ”molt greu” que es demorés la instal·lació dels nous parquímetres i la pintura de les línies blaves fins després de les del 22 de maig. “Seria una mesura absolutament electoralista”, va alertar.

Amb tot, Forcadell va reiterar la seua oposició al fet que Bel vinculés l'ampliació i la gestió de la zona blava de Tortosa, durant 25 anys, com a “moneda de canvi” a la construcció del pàrquing subterrani del Rastre, una obra que farà el grup d'empreses Quatuor. ICV proposa fer pàrquings gratuïts als afores, que es connectarien al centre de Tortosa amb més transport públic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.