Política

Aznar qualifica les consultes d'“il·legals”

L'expresident del govern espanyol considera que preguntar sobre el futur de Catalunya és “un mal camí que no porta enlloc”

Apel·la a la “lleialtat” constitucional

L'expresident del govern espanyol, José María Aznar, ha qualificat “d'il·legals” les consultes per la independència a Catalunya i ha assegurat que són “un mal camí que no porta enlloc”.

Aznar ha rebutjat l'argument que no són vàlides jurídicament i ha fet una crida a la “lleialtat”. En aquest sentit, ha criticat els partits nacionalistes “que fan ús de la seva legitimitat constitucional” per donar suport a unes “consultes il·legals”.

Aznar ha fet aquestes declaracions a pocs dies de la celebració de la consulta a Barcelona i l'endemà que l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, anunciés que havia votat anticipadament i que ho havia fet a favor de la independència i abans que transcendís que Artur Mas també ha dipositat el seu vot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.