Política

tORTOSA

Bel ofereix un centre cívic a Sant Llàtzer

L'alcalde de Tortosa i candidat de CiU a la reelecció, Ferran Bel, va anunciar ahir un paquet de propostes electorals per al barri de Sant Llàtzer. Bel va oferir la rehabilitació de les antigues escoles, a través d'una escola taller o d'una casa d'oficis, per convertir-les en un centre cívic. Actualment, l'edifici està buit, però fa uns anys havia estat la seu de l'escola municipal de cuina. Segons Bel, els serveis tècnics municipals han indicat que caldria reparar la coberta de l'edifici, amb greus problemes. El candidat de CiU va afegir-hi que la rehabilitació es faria a través d'una casa d'oficis per estalviar costos.

El de Sant Llàtzer seria el segon centre cívic de Tortosa, ja que aquest mandat ja s'ha rehabilitat l'antic mercat de Ferreries. De fet, per evitar qualsevol polèmica futura, Bel ja va advertir que seria un centre cívic per a les entitats de Sant Llàtzer i del conjunt de Tortosa. D'altra banda, Bel també va recordar que aviat començarà el condicionament del barranc de la Llet, d'acord amb un conveni amb l'Agència Catalana de l'Aigua. L'obra facilitarà la prolongació de l'avinguda Canigó, un projecte que CiU ja portava en el programa electoral del 2007.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.