Política

El PP impulsa mesures per evitar el “CAT” a les matrícules

El PP presentarà una bateria d'iniciatives al Parlament per exigir el compliment de la legalitat en relació amb les matrícules i evitar els adhesius amb el “CAT”. El portaveu adjunt dels populars, Pere Calbó, va afirmar ahir que és “insòlit” que hagin d'exigir als garants del compliment de les lleis no només que les compleixin, sinó també que no instin la ciutadania a la insubmissió.

Calvó es referia al fet que el conseller d'Interior, Felip Puig, hagués exhibit una multa per excés de velocitat en què apareixia l'adhesiu “CAT” sobre la “E” d'Espanya a la seva matrícula per provar que no entorpeix la identificació dels vehicles, i a la crida del portaveu del govern, Francesc Homs, perquè els ciutadans hi posin l'adhesiu a sobre. Homs va assegurar que això no era il·legal. Un extrem desmentit pels Mossos d'Esquadra.

Entre altres mesures, s'hi compta la carta del PP adreçada a la presidenta del Parlament i una proposició de llei perquè els cotxes oficials compleixin la llei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.