OPINIÓ

Un soci periquito que vola

Que quedi dit, d'entrada, que estic d'acord que Ricky hagi estat l'MVP de la Lliga Catalana. Mirant l'estadística de la final és el més valorat. I, a més, va intentar posar espectacle a un partit per adormir les ovelles. Un partit de pretemporada pretemporada. Però hi ha un fet sorprenent. Com és habitual en d'altres competicions (la copa del Rei, per exemple), l'organització reparteix unes paperetes entre els periodistes. Allà s'ha de posar l'elecció que es consideri el jugador més valuós. Després, l'organització recull les paperetes i decideix qui és l'MVP. El més curiós i la gran sorpresa va ser quan Ricky va recollir el trofeu i tots els periodistes encara teníem –i encara tenim– les paperetes a les mans. Ningú les va recollir. Tothom tenia clar que era la Lliga de Ricky, però no costa res dissimular una miqueta perquè fos així...

Una altra d'aquelles històries de qüestió de maneres: la federació catalana homenatjava dos dels jugadors catalans que van aconseguir la medalla d'or en l'europeu, Ricky i Navarro. Els van donar la insígnia d'or. Però abans, el Joventut havia protestat perquè en l'acte no s'hi preveia Paco Fernández, el fisioterapeuta de la Penya, també medalla d'or. Tot i avisar-ho es va fer l'acte i van obviar-lo. Van haver de ser Ricky i Navarro que, quan van recollir la insígnia, van demanar a Paco Fernández que també hi anés. Això sí, el fisioterapeuta de la Penya no va tenir premi material. Curiosament Paco Fernández, home afortunat en el seu debut amb l'ÑBA espanyola, també es va quedar sense medalla en l'europeu perquè l'organització en va fer menys de la gent que hi havia en l'equip tècnic de la selecció estatal. Més curiositats de la final: l'organització va situar l'afició del Barça omplint la part del darrere de les banquetes. Curiosament la que enfocaven les càmeres de televisió. L'afició de la Penya estaven als costats de la llotja, on hi havia les càmeres. I una d'aquelles també de maneres. Ricky, un periquito reconegut, va celebrar ahir el seu títol com a blaugrana. El més dur va ser, però, que ja no ho farà més com a soci periquito. Convidat pel Barça, Ricky es donarà de baixa de l'Espanyol aquesta setmana per evitar problemes. Aquesta temporada, sense anar gaire lluny, una jugadora de l'Espanyol, Noemi Rubio –no té cap relació familiar amb Ricky–, també va ser convidada a marxar després d'expressar els seus sentiments blaugrana. Ella ara ja juga al Barça. Ricky, també, però continuarà sent periquito encara que no pugui ser soci.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.