El PSC torna a criticar el govern de CiU per la falta d'aigua al Catalunya Sud

El portaveu del PSC, Joan Sabaté, va tornar ahir a criticar que el govern municipal de Ferran Bel (CiU) no haja garantit encara prou aigua per a l'ampliació del polígon industrial Catalunya Sud, que Tortosa comparteix amb l'Aldea. La queixa de Sabaté arriba després que s'haja sabut que l'Ajuntament tortosí no ha optat a una nova concessió del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT). Segons l'exalcalde, aquest episodi és «una mostra més» de la política econòmica «erràtica» de CiU en un moment en què l'atur afecta el 20% de la població activa de Tortosa. Sabaté va lamentar que Bel «continue sense tirar endavant les accions necessàries per sortir de la crisi», com ara garantir que l'ampliació del Catalunya Sud tindrà prou aigua per atraure la implantació de noves indústries. «Si no demanem l'aigua del CAT correm el perill que les empreses marxin cap al Camp de Tarragona», va advertir Sabaté.

En poques hores, la regidora d'Urbanisme i portaveu de CiU, Meritxell Roigé, va replicar Sabaté, a qui va acusar de desconèixer un projecte del govern tripartit per fer uns pous nous. Així, Roigé va reiterar que el polígon industrial Catalunya Sud tindrà l'aigua «garantida».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.