Política

Iceta sosté que el cas de les fotos del rei només serveix per alimentar el radicalisme i frenar el progrés

Critica la "recent deriva radical" del líder de CiU, Artur Mas, i la radicalització del PPC

El portaveu parlamentari del PSC, Miquel Iceta, afirma avui en el seu diari electrònic que els episodis de crema de fotografies del Rei només serveixen per "alimentar els radicalismes i frenar el progrés de Catalunya i Espanya".
"Aquests fets no només no són representatius de la societat catalana ni aconsegueixen cap tipus d'avanç, sinó que, a més, són aprofitats pels adversaris de Catalunya", apunta el dirigent socialista en la seva pàgina d'Internet.

Iceta qualifica en el seu diari de "lamentables" els actes de crema de fotografies del Rei, com els ocorreguts ahir a Manresa i Lleida, i fa uns dies a Girona.

Quant a la consulta popular convocada pel lehendakari, Juan José Ibarretxe, per al 25 d'octubre de 2008, Iceta considera que "dóna arguments al PP en el seu intent de tornar a un escenari de discussió monotemàtica sobre la unitat d'Espanya".

El portaveu del PSC al Parlament també critica la "recent deriva radical" del líder de CiU, Artur Mas, i la radicalització del PPC.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.