Política

Unes 800 persones es concentren a Barcelona en homenatge a la bandera espanyola

12 d'Octubre

Unes 800 persones s'han concentrat aquest migdia a Barcelona per homenatjar la bandera espanyola el dia de la Hispanitat, en un acte convocat per Democràcia Nacional i Endavant Catalunya.

A la plaça de Sant Jordi, a Montjuïc, es podien veure banderes espanyoles constitucionals, però també preconstitucionals i de la Falange.
La concentració ha començat amb l'himne espanyol, mentre alguns dels concentrats tenien el braç dret alçat, tot i que els organitzadors demanaven entre els participants que abaixessin el braç.

També demanaven que onegessin només banderes espanyoles, i no les de Falange, que han desaparegut una vegada iniciat l'acte. Després, han començat els discursos dels convocants.

Cremen fotos de Carod
Un grup de participants a la concentració han cremat diverses petites fotografies del president d'ERC i vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, i una estalada.

Després de la concentració, a la mateixa plaça Sant Jordi de Montjuïc on s'ha fet l'acte, han cremat aquestes imatges persones amb indumentària 'skin', amb la cara tapada i portant banderes espanyoles preconstitucionals.

Mentrestant, bona part de la resta de concentrats a Montjuïc, entre ells el president de Democràcia Nacional, Manuel Canduela, els retreien l'acció. Canduela els ha retret especialment que cremessin les fotos encaputxats i, a més, davant de la premsa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.