Política

Duran i Lleida creu que l'actitud del PP i del PSOE entorn dels símbols espanyols és pròpia de partits extraparlamentaris

CATALUNYA

El secretari general de la federació de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha reflexionat sobre les actituds polítiques d'aquests darrers dies del PSOE i del PP entorn a la festivitat de la Hispanitat i de l'ús dels símbols nacionals espanyols.

El líder d'Unió ha manifestat que les declaracions i contradeclaracions dels dirigents socialistes i populars són més pròpies de comportaments de partits extraparlamentaris que d'organitzacions polítiques de partits de govern.

Duran i Lleida, que ha participat aquest divendres a les festes del barri de les Corts, ha afegit que a partir d'ara és obvi que tant el PP com el PSOE no podran criticar els nacionalismes com corrents polítiques anacròniques perquè ells, amb aquestes actituds, estan demostrant que són partits nacionalistes espanyoles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.