Política

Les JERC no consideren una "agressió" la crema de fotos de Carod i ho justifiquen per la llibertat d'expressió

Pere Aragonès assegura que l'independentisme "no té tan sacralitzats els seus símbols"

El líder de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), Pere Aragonès, ha afirmat avui que la crema de fotos del president dels republicans, Josep-Lluís Carod-Rovira, "no és percebuda com una agressió", ja que es fa en un context de "llibertat d'expressió". "L'independentisme no té tan sacralitzats els seus símbols", ha assegurat.

Aragonès ha explicat que la crema de fotografies de Carod, que ha tingut lloc aquest migdia a Montjuïc, és un acte "de mal gust", i ha admès que no és una cosa que els "agradi". Tot i això, ha opinat que la "llibertat d'expressió té dues vessants", i que les JERC defensen el dret de "qui crema fotos de Carod i banderes estelades".

Sobre les esbroncades al president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, en la desfilada de la Hispanitat, Aragonès ha considerat que "sembla que l'esquerra espanyola vulgui entrar a combatre amb el PP", que ha assegurat que està fent "una campanya nacionalista molt dura per a les generals".

Així, ha assegurat que l'assistència de Zapatero a la desfilada ha contribuït a "allunyar el concepte d'Espanya dels catalans". "El model d'Estat que patim no respon als interessos dels catalans", ha opinat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.