Política

David Madí assegura que Felip Puig serà el nou portaveu de CDC

CDC

L'actual portaveu de CDC, David Madí, ha anunciat que després del pròxim congrés del partit deixarà el càrrec, que serà ocupat pel número dos convergent, Felip Puig: "Jo no seré el futur portaveu de Convergència", ha assegurat.

En declaracions a RAC1 recollides per Efe, Madí ha explicat que el seu relleu com a portaveu no significa que es desvinculi de la cúpula del partit, sinó que seguirà implicat a l'equip d'Artur Mas, que ja ha anunciat que seguirà comptant amb ell per dissenyar l'estratègia de Convergència els anys vinents.

Malgrat que sectors del partit exigeixen una renovació de la cúpula que impliqui que persones de l'entorn directe de Mas, com el mateix Madí, cedeixin pes en la presa de decisions, l'actual portaveu i secretari executiu d'estratègia i comunicació de CDC ha dit que no se sent qüestionat: "Em sento plenament recolzat per la militància del partit".

En aquest sentit, ha negat que la seva substitució com a portaveu sigui conseqüència de les pressions dels crítics amb la seva gestió i ha recordat que l'octubre passat, quan es va reestructurar la direcció i Puig va passar a ser el número dos de CDC com a secretari general adjunt, ja ha dit que el lògic era que el portaveu fos Puig.

"El portaveu ha de ser el número dos del partit. Em sembla un criteri absolutament normal, lògic i sensat. Ha estat el criteri que vaig traslladar a Mas i a Puig al seu moment i espero que aquest criteri es regularitzi al congrés", ha recalcat.

Mas ja ha avançat que el congrés que celebrarà CDC de l'11 al 13 de juliol servirà per consagrar Puig com a número dos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.