Política

Lluís Recoder advoca per una renovació de la direcció de CDC en el proper congrés perquè sigui "plural"

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha apostat perquè del congrés que Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) té previst celebrar el mes de juliol en surti una renovació de la direcció que la faci "plural", formada per "persones que no tinguin visions exactament coincidents del que ha de ser el futur de Catalunya", però que "estiguin embarcades en un mateix projecte".

Recoder ha demanat "generositat" als dirigents i militants de CDC, per "ocupar llocs que en aquestes moments no estan ocupant, llocs de responsabilitat", o "fins i tot deixar llocs de responsabilitat que ara estan ocupant i passar a ocupar-ne altres de diferents".
En declaracions a Catalunya Ràdio, Recoder ha apostat per una direcció "plural" a pocs mesos de la celebració del congrés de CDC, que la direcció vol que estigui marcat pel projecte de "refundació del catalanisme" i de "Casa gran del catalanisme", que propugna Artur Mas.

Recoder també creu que CDC "no s'ha d'obsessionar en disputar l'espai a ERC", ja que "a Catalunya el gran adversari és el PSC". "I CDC té gent i té una proposta que és capaç de disputar l'hegemonia" dels socialistes "en totes les eleccions, no només a les del Parlament, també a les municipals i les generals", ha assegurat.

D'altra banda, l'alcalde de Sant Cugat també ha apostat per reforçar el concepte de federació amb Unió Democràtica de Catalunya (UDC), per tal d'evitar la confrontació pública entre els dos partits.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.