Política

Els regidors d'ADMC deixen el seu partit

Els quatre regidors del partit independent ADMC a l'Ajuntament de Calafell, i que governen juntament amb el PSC i un edil no adscrit, van formalitzar ahir la seva baixa com a membres de la formació per la qual van ser escollits i van passar també a regidors no adscrits. D'aquesta manera, els quatre edils s'avancen a l'assemblea d'ADMC prevista per aquesta nit i en què el secretari general de la formació, Manuel Romero, havia anunciat que es tractaria de la seva expulsió del partit. Els regidors es van desvincular públicament de les crítiques de Romero al pacte amb el top manta assolit a Calafell aquest estiu i havien mantingut el seu suport a l'executiu, tot i que Romero apostava per trencar el pacte de govern.

En un comunicat, els ja exregidors d'ADMC van justificar la seva decisió per tal d'evitar una “guerra personal dins del partit polític” i també per “coherència amb els motius” que els van dur a presentar-se als comicis el 2007. L'alcalde de Calafell, Jordi Sánchez (PSC), va celebrar que el gest “reforça” l'estabilitat del govern.

El cap de llista d'ADMC el 2007 i cinquè regidor de la formació, Josep Parera, també va abandonar l'abril passat el partit per discrepàncies amb Romero, després de ser expulsat del govern. D'aquesta manera, el partit independent es queda ara sense representació al consistori. Romero, per la seva banda, va ser cessat la setmana passada com a càrrec de confiança del consistori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.