Política

Parera es dóna de baixa d'ADMC i encapçalarà un nou partit a Calafell

El cap de llista d'ADMC en els comicis locals del 2007 a Calafell, Josep Parera, va notificar ahir oficialment al partit la seva baixa com a militant a través d'un burofax. Parera s'anticipa així a la voluntat del president d'ADMC, Manel Romero, d'expulsar-lo de la formació, després que el regidor ja va ser expulsat del govern municipal (format per PSC, ADMC i ERC) a final de març per haver-se desmarcat de la línia de l'executiu en referència al nou pla d'ordenació urbanística municipal (POUM) de Calafell.

La renúncia de Parera ha anat acompanyada de la baixa de disset militants més d'ADMC, tot i que l'edil va preveure ahir que seran molts més els militants que abandonaran la formació després de la seva marxa del partit.

Des de fa mesos, Parera va fer públic que estava treballant en la creació d'un nou partit que concorrerà a les eleccions municipals de l'any vinent, i en què també tindrà el suport de l'exalcalde calafellenc Joan Maria Triadó. L'exmembre d'ADMC, que no va voler revelar el nom del nou projecte polític, va afirmar que ell encapçalarà la formació i, si la «salut» li ho permet, també en serà el cap de llista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.