ADMC de Calafell deixa fora del partit el cap de llista i vol que abandoni l'Ajuntament

El cap de llista d'ADMC a Calafell, Josep Parera, ja no forma part oficialment del seu partit. Almenys això és el que va fer públic ahir el secretari general de la formació, Manuel Romero, en un comunicat en què interpreta que les declaracions de Parera aquesta setmana, criticant la direcció d'ADMC, són una sol·licitud de baixa com a militant. Així, el comitè de govern de la formació ha decidit «acceptar» aquesta petició i, fins i tot, ha prohibit a Parera que torni a inscriure's a les seves files per haver mantingut doble militància, és a dir, per haver anunciat la creació d'un nou partit. La direcció d'ADMC, que dóna suport als altres quatre regidors del partit i els anima a mantenir el suport al govern actual, també reclama a Parera que renunciï a l'acta de regidor com a «única sortida honesta».

Parera, per la seva banda, va assegurar desconèixer la seva baixa d'ADMC i va negar haver sol·licitat marxar del partit, fet que convertiria la decisió de la direcció d'ADMC en una expulsió. L'edil, que es va negar a abandonar l'Ajuntament, també va matisar les seves crítiques de dimarts al govern local (del qual forma part junt amb el PSC i ADMC) i va assegurar que la seva voluntat és continuar treballant des de l'executiu «fins a finals de mandat».

EL PROTAGONISTA

JOSEP PARERA
cap de llista d'admc
«No marxaré perquè em dec al poble i estic a les ordres de l'alcalde»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.