Parera acusa l'alcalde de Calafell de «dividir» i diu que buscarà gent «lleial»

L'Ajuntament de Calafell va celebrar ahir el primer ple municipal des de l'expulsió del govern local del fins fa poc primer tinent d'alcalde, Josep Parera. L'edil, que encara es manté com a representant d'ADMC (tot i que el partit té previst formalitzar la seva expulsió en les properes setmanes) va tenir paraules dures per a l'alcalde, Jordi Sánchez (PSC), al qual va acusar de «dividir tant a fora com a dins de l'Ajuntament» amb l'objectiu, segons Parera, de «continuar encapçalant el consistori». El regidor, que està impulsant un partit nou al municipi juntament amb l'exalcalde Joan Maria Triadó, va assegurar que en el futur donaria suport com a alcalde «a una persona més íntegra, més prudent i més unificadora», a més d'acompanyar-se de «persones amb més lleialtat». Sánchez, per la seva banda, va replicar que Parera era «la persona menys indicada per parlar de lleialtat» i li va retreure que va ser ell qui va «sortir de la foto del govern». Parera va desmarcar-se de la disciplina de vot del govern ara fa dues setmanes i es va abstenir en la resolució de les al·legacions del pla d'ordenació urbanística municipal (POUM) que fan referència al nucli de Segur.

El ple va donar compte dels decrets d'alcaldia de reorganització del govern després de l'expulsió de Parera. Des de l'oposició, tant CiU com PP van lamentar els problemes «d'estabilitat» del govern que aquest fet fa evidents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.