Política

CDC espera tenir 10.000 suports a la casa gran el 2009

Ara fa un any, el secretari general de CDC i president de CiU, Artur Mas, formulava en una conferència el projecte de Casa Gran del Catalanisme. Un any després, i amb el soci de federació totalment en contra, Mas fa una crida a tota la societat perquè se sumi a aquest projecte i es mantingui unida davant els atacs que pugui patir, en referència al TC i al finançament.

Durant la primera jornada de treball dels cent primers agents -tots ells militants de base de CDC- de la Casa Gran del Catalanisme, que se celebra avui a Cerdanyola del Vallès, Mas ha instat els militants de base a treballar per aplegar més gent de diferents sensibilitats al voltant de CDC i posar al dia el concepte de catalanisme, i s'ha mostrat confiat que el 2009 acabarà amb més de 10.000 adherits al projecte.

En el darrer congrés d'Unió Democràtica, el col·lectiu sobiranista crític El Matí va presentar una moció perquè la formació s'adherís a la Casa Gran, però aquesta va ser rebutjada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.