Política

ICV i ERC convoquen per avui un acte de suport a Bildu al Congrés

Hi participaran entre altres el president d'ICV i senador per l'Entesa, Joan Saura, i la diputada Núria Buenaventura, a més del portaveu d'ERC al Congrés, Joan Ridao, i els tres senadors d'aquest partit Miquel Bofill, Josep Maria Esquerda i Pere Muñoz

El PNB anuncia que, a causa de la sentència del TS, ha decidit suspendre “tota col.laboració i suport” a futures iniciatives del govern espanyol

ICV i ERC han convocat per aquest migdia una roda de premsa al Congrés en suport a Bildu en la qual està anunciada la participació de membres d'aquesta formació després que el Tribunal Suprem hagi anul·lat les seves candidatures a les eleccions municipals del 22 de maig.

En la roda de premsa participaran el president d'ICV i senador per l'Entesa, Joan Saura, i la diputada al Congrés dels Diputats, Núria Buenaventura, a més del portaveu d'ERC al Congrés, Joan Ridao, i els tres senadors d'aquest partit Miquel Bofill, Josep Maria Esquerda i Pere Muñoz.

Està anunciada així mateix l'assistència del senador del PSC Pere Sampol, del vicecoordinador d'Aralar, Jon Abril i de vuit membres de Bildu: Pello Urizar, Ikerne Badiola, Maiorga Ramirez, Amaya Aguirresarobe, Oscar Matute, Aitziber Ibaibarriaga, Martin Garitano Larrañaga i Bakartxo Ruiz.

L'acte d'ICV i ERC té lloc després que el PNB hagi anunciat que, a causa de la sentència del Tribunal Suprem que ha anul·lat les candidatures de Bildu, ha decidit suspendre “tota col.laboració i suport” a futures iniciatives del govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Puigdemont exalça la feina feta per l’exili per poder aprovar l’amnistia

barcelona
àfrica

Sud-àfrica posa fi a tres dècades de domini del partit de Mandela

Barcelona
política

Illa es confessa “molt tranquil” sobre les negociacions postelectorals

barcelona
guerra a gaza

Netanyahu insisteix que no hi haurà un alto el foc permanent fins que Hamàs hagi estat destruït

barcelona
política

ERC diu que ja negocia el referèndum i Junts li pica el crostó

barcelona
amèrica del nord

Mèxic arriba a les urnes després d’una campanya amb 34 candidats assassinats

barcelona
política

L’ANC culmina la renovació de la seva cúpula, que presdirà Lluís Llarch

barcelona
ESTATS UNITS

Una condemna de conseqüències incertes

Los Angeles (Estats Units)

Un vidre més transparent

Banyoles