Política

El PSC afirma que Puig s'ha extralimitat amb els indignats

Els socialistes critiquen al conseller d'Interior “incapacitat de negociació i diàleg” amb els acampats

El PSC ha considerat aquest divendres que el conseller d'Interior, Felip Puig, “s'ha extralimitat” amb l'acció policial que s'ha desenvolupat des de primera hora del matí a la plaça Catalunya davant seva “incapacitat de negociació i de diàleg” amb els acampats.

El diputat del PSC Joan Ferran ha opinat, en un comunicat, que el desallotjament dels acampats per part dels Mossos d'Esquadra posa en evidència la “incapacitat de negociació i de diàleg” del titular del departament d'Interior” qui, ha afegit el socialista, “podria haver resolt la concentració pacíficament, sense carregar, dialogant i arribant a acords”.

També Ferran ha atribuït aquesta decisió a la “impaciència” del conseller i a “la seva poca traça” que li han portat a “tirar pel dret en una situació en la qual s'hauria pogut dialogar i pactar” amb els acampats: “lament la falta d'encert en el moment de prendre decisions per part de Felip Puig”, ha puntualitzat el diputat.

El socialista ha recordat al conseller, d'una altra banda, que les tasques de neteja a la plaça Catalunya no són “incompatibles” amb el dret de manifestació dels “indignats” que “fins al dia d'avui s'han comportat de forma pacífica”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.