Política

Sáenz de Santamaría (PP): “Només ens queda esperar un nou president de govern”

La portaveu del PP al Congrés creu que el president de l'executiu espanyol no ha aportat cap idea nova per resoldre la crisi

Sáenz de Santamaría insisteix que Zapatero no està capacitat per escometre les reformes necessàries

La portaveu del PP al Congrés, Soraya Sáenz de Santamaría, creu que José Luis Rodríguez Zapatero no ha aportat cap idea nova per fer front a la crisi i no ho ha sabut justificar i ha afegit: “Només ens resta esperar un nou president del govern”.

En declaracions als periodistes després del discurs de Zapatero el debat de política general, Sáenz de Santamaría ha assenyalat que el president ha tornat a mostrar la seva “incapacitat” tant per escometre les reformes que es necessiten com per fer un balanç “real” de l' “Espanya real”.

Per contra, ha afegit, Zapatero ha dibuixat una Espanya “irreal” que “només és al seu cap”, i el seu discurs és una mostra que estem davant la “cloenda del cicle polític del PSOE en el govern de la nació”. Ha lamentat referent a això que després d'aquest “comiat i cloenda” Zapatero no hagi anunciat la conseqüent “obertura”, la convocatòria d'eleccions, que “s'haurà de seguir esperant”. “Cada setmana (de Zapatero) en la Moncloa ens costa molt car al conjunt dels espanyols”, ha dit la portaveu popular, per a qui el president tampoc ha estat capaç d'explicar què farà els mesos que li queden al govern.

Per a Sáenz de Santamaría “això no dóna més de si” i el discurs de Zapatero n'és la mostra, i ho ha contraposat a l'alternativa del PP, que ha plantejat les reformes que necessita el país en cent proposicions de llei i en un miler de proposicions no de llei, moltes de les quals han tingut la negativa o el veto del president. “Amb aquest equipatge, amb aquesta alternativa, també ens presentem aquesta tarda”, ha afegit la portaveu popular en al·lusió a la intervenció del líder del seu partit, Mariano Rajoy, amb la qual es reprèn el debat aquesta tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.