Política

SI promourà al Parlament la possibilitat de dur el CAT a la matrícula

El partit ofereix assistència jurídica gratuïta a les persones multades per portar l'adhesiu a les plaques dels seus vehicles

Uriel Bertran explica que tornarà a demanar al Parlament que els cotxes oficials incorporin el polèmic símbol

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) impulsarà dues iniciatives al Parlament per promoure la presència de l'adhesiu CAT a les matrícules.

El secretari general del partit, Uriel Bertran, ha anunciat aquest dijous que una de les propostes és que l'E no sigui considerada com a part de la matrícula. Això evitaria que dur el CAT fos objecte de multa. L'altra iniciativa consistirà en tornar a demanar al Parlament de Catalunya que els vehicles oficials de la Generalitat siguin els primers en col·locar l'adhesiu.

Per una altra banda, Bertran ha explicat que SI ofereix assistència jurídica gratuïta a qui pateixi una multa per dur el CAT a la matrícula.

El secretari general de SI ha fet referència a la reforma de la Carta Magna per fixar un sostre de despesa, i ha assegurat que “els espanyols poden fer amb la Constitució el que els doni la gana”. Ara bé, el diputat de SI ha dit també que aquesta reforma limitarà els “drets nacionals”, així com la “capacitat econòmica i política”. A més, ha advertit que “significarà la tomba del pacte fiscal que ha promès el govern de la Generalitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.