Ballesteros demana més diners per a les administracions locals

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va aprofitar l'ofrena floral al monument a Rafael Casanova per tornar a demanar un millor finançament per a les administracions locals: «Els recursos dels ajuntaments són clarament insuficients pel grau de responsabilitat i competències que estem assumint.» Ballesteros va subratllar la necessitat de disposar d'un nou finançament municipal perquè «els ajuntaments són els més dèbils de tota l'estructura administrativa de governació de la societat».

El batlle va proposar que mentre es concreten solucions definitives es plantegi que «l'IVA que paguen els ajuntaments vagi a parar a un fons que es destini a noves inversions».

Per exemplificar-ho, va afirmar que «de cada 100 euros que un tarragoní paga en impostos, només 6 els paga a l'Ajuntament». A l'acte, solemne, no es va produir cap incident, va tenir diferents moments àlgids, centrats en l'ofrena floral de les forces polítiques i de tot un seguit d'entitats, juntament amb el cant de l'himne d'Els segadors, El cant de la senyera i L'Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.