Política

Un sondeig del PSC situa Hereu en tercera posició per sota de CiU i PP

Davant d'aquesta situació, la cúpula del partit veu amb bons ulls que es presenti a les primàries l'exconsellera Montserrat Tura

L'alcalde de Barcelona ha perdut el suport de la direcció del partit i també dels qui el van ajudar a la seva elecció

Un sondeig intern del PSC assegura que si Jordi Hereu fos el candidat a l'Ajuntament de Barcelona, quedaria en tercera posició, després de CiU, que guanyaria les eleccions municipals amb rotunditat, i del PP, que podria arribar a fins a 10 regidors.

Segons han confirmat diverses fonts socialistes a Europa Press, davant d'aquesta situació, la cúpula del partit veu amb bons ulls que es presenti a les primàries l'exconsellera i actual secretària segona de la Mesa del Parlament, Montserrat Tura.

Malgrat aquesta situació, els col·laboradors més immediats de l'alcalde Hereu el segueixen animant i confien a guanyar amb claredat les primàries, i prova d'això són les paraules de la tercera tinent d'alcalde mateixa Assumpta Escarp, qui ja li ha donat suport públicament.

Les mateixes fonts asseguren però que l'alcalde, el seu entorn i la direcció de la federació socialista barcelonina s'han quedat sols.

Segons això, Hereu ha perdut el suport de la direcció del partit i també dels qui el van ajudar a la seva elecció, i veuen Tura com a millor alternativa per evitar el cop que va patir la formació a les eleccions autonòmiques, quan ha recollit el pitjor resultat de la seva història, el 20% dels sufragis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.