Salou remodelarà el Mas de l'Escarré per instal·lar-hi un centre cívic

A l'estació del Carrilet hi anirà un centre d'atenció a la infància

La zona de Xalets de Salou tindrà un centre cívic. Aquest és un dels compromisos que va fixar l'alcalde del municipi, Pere Granados, i que es podria complir a través del fons estatal d'ocupació. Dels 2.784.197 euros que rebrà Salou, 740.000 aniran destinats a remodelar el Mas de l'Escarré, on se situarà el centre cívic de la zona, l'actuació estel·lar d'aquest gruix de projectes.

L'altra gran actuació serà la rehabilitació de l'antiga estació del Carrilet, on es destinaran 750.424 euros, que serviran per establir-hi un centre d'atenció a la infància. Fins ara hi havia el punt d'informació juvenil, que es traslladarà a la Masia Tous quan acabin les obres.

Altres projectes d'aquest paquet d'actuacions són la reforma de l'antiga sala d'activitats de la Llar de Jubilats del Parc de Salou i dels vestidors de l'àrea esportiva. També es destinarà una part del pressupost d'aquest fons a la creació d'una xarxa de comunicacions municipal, a la implantació de zones Wi-Fi municipals i a modificar les comunicacions de veu fixa de la policia. També es vol construir un col·lector de clavegueram al carrer de Terol.

En bici fins a Cambrils

D'altra banda, aquesta setmana també s'ha fet públic que el carril bici que hi ha al terme de Cambrils s'unirà amb el que hi ha al passeig de Jaume I de Salou a través d'un carril de convivència que passarà pel passeig de Miramar, davant la platja de Ponent. El tram on s'actuarà era l'únic que quedava pendent a primera línia de mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.