Els candidats al rectorat de la UdG recorren el campus a la recerca del vot

Anna Maria Geli i Manel Poch mantindran entre tots dos 27 reunions amb la comunitat universitària

La comissió electoral va sortejar l'agenda dels dos candidats pel que fa als actes als diferents centres de la universitat. Ahir, Geli tenia adjudicades les xerrades amb la gent de les facultat de Lletres i de Dret, mentre que Poch havia de ser a Educació i a Infermeria. Al marge del que va assenyalar la comissió, els aspirants poden promoure altres actes. Per exemple, Geli va organitzar ahir, pel seu compte, unes trobades amb el personal d'administració i servei (PAS) i els estudiants. Amb aquests dos col·lectiu s'hi tornarà a reunir avui. Amb els estudiants ho farà fins i tot un tercer cop, dimecres.

Manel Poch, per la seva banda, ha ampliat l'agenda marcada per la comissió amb dues reunions amb el PAS (demà i divendres) i una altra amb els estudiants (dijous, seguida d'una xocolatada). En ser el primer dia de campanya, ahir els dos candidats van adreçar-se per correu electrònic a tota la comunitat de la UdG resumint el seu projecte.

L'AGENDA

Anna Maria Geli
Dimarts Matí: Turisme Migdia: PAS a la biblioteca de Montilivi Migdia: Estudiants a l'edifici d'Emili Grahit Tarda: Ciències
Dimecres Matí: Infermeria Migdia: Estudiants (a la Politècnica I) Tarda: Medicina
Dijous Matí: Econòmiques Tarda: Educació
Divendres Matí: Politècnica
Manel Poch
Dimarts Matí: Medicina Tarda: Lletres
Dimecres Matí: Ciències Migdia: PAS a Lletres Tarda: Econòmiques
Dijous Matí: Estudiants a la biblioteca de Montilivi i xocolatada Migdia: Politècnica Tarda: Turisme
Divendres Matí: Dret Migdia: PAS a la biblioteca de Montilivi

El debat, dijous vinent

Els alumnes de 5è curs de Publicitat i Relacions Públiques de la UdG han organitzat, per aquest dijous, a les set de la tarda a la sala de graus de la Facultat de Dret (a Montilivi), l'únic debat que de moment hi ha previst entre els candidats. L'acte, que forma part de les pràctiques d'una de les assignatures de la llicenciatura, té el suport d'El Punt, Televisió de Girona i Canal Nord Figueres. El debat, que es distribuirà en diferents blocs sense preguntes del públic, és obert a tothom i s'ha convidat especialment els degans de les diferents facultats. Els dos candidats ja hi han confirmat la seva assistència, i mentre que El Punt n'informarà àmpliament en la seva edició de divendres, és previst que Televisió de Girona l'emeti íntegrament l'endemà, divendres, a les deu de la nit. Els teleespectadors de l'àrea d'influència de Canal Nord Figueres el podran veure dilluns a dos quarts de deu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.