Anna M. Geli es tornarà a presentar a rectora de la UdG al novembre

La rectora de la UdG, Anna M. Geli, va afirmar ahir, en declaracions a la Cadena SER, que es tornarà a presentar com a candidata en les pròximes eleccions del novembre. De tota manera, en declaracions posteriors a El Punt, la rectora va matisar que ara no és el moment de parlar d'eleccions, perquè aquestes ja tenen el seu calendari. La rectora va assenyalar que, si al setembre se li pregunta si tornarà a concórrer als comicis, dirà que sí perquè el pla estratègic de la UdG engegat pel seu equip encara no està acabat i vol tenir quatre anys més per desplegar-lo. L'anunci de les eleccions es farà probablement abans no comenci el curs.

Geli és rectora des del 2005. El 29 de novembre, després d'una ajustada segona volta, va ser escollida rectora amb el 51,76% dels vots ponderats, contra el 48,24% dels vots obtinguts per l'altre candidat, Sergi Bonet.

Anna M. Geli va iniciar la seva relació amb la gestió universitària l'any 1992, quan va ser nomenada vocal de la comissió gestora, presidida per Josep M. Nadal, i des de 1994, vicerectora de l'equip del rector Nadal. Va ser responsable de Política Acadèmica de la UdG fins al 2002 i degana de la Facultat d'Educació i Psicologia, de gener a maig del 2004. Al 2003 va dirigir la secretaria general de la Família del govern.

LA PROTAGONISTA

ANNA MARIA GELI
Nascuda a Girona el 1950, és llicenciada en ciències biològiques i doctora en filosofia i lletres


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.