El curs començarà a l'Ebre amb un estancament d'alumnes a primària i pocs estudiants més a secundària

El solar del tercer IES de Tortosa encara no ha estat acceptat per Educació

Un total de 15.757 estudiants de primària i 10.897 de secundària començaran dilluns les classes als centres públics i concertats de les Terres de l'Ebre. A primària, hi haurà 1.240 professors, vuit menys que el curs passat, per la reestructuració dels grups. En canvi, a l'ensenyament secundari hi haurà 1.074 docents, 18 més que el curs anterior. A més, també hi haurà una bossa de treball amb uns 2.550 interins, amb què Educació espera cobrir amb garanties les possibles baixes en el professorat per l'arribada de la grip nova a les escoles.

La directora dels serveis territorials d'Educació, Marian Rojas, va explicar ahir que l'inici del curs es farà amb normalitat, tot i que alguns centres encara no han acabat les obres d'ampliació i reforma pendents. És el cas del CEIP Marcel·lí Domingo de Roquetes, amb una ampliació que es reprendrà a l'octubre, després de la fallida de la constructora; i també de les obres al CEIP Daniel Mangrané de Jesús, i de la segona fase del CEIP Consol Ferré d'Amposta. En canvi, ja hauran acabat les obres de la biblioteca i de cinc aules a l'IES J. Bau de Tortosa, unes obres que permetran guanyar espais per als estudis de cuina i hoteleria. A banda, Rojas va dir que Educació encara no ha pogut acceptar el solar del tercer institut de Tortosa, ja que falta un informe geològic. A més, va explicar que han demanat un altre acord de ple a l'Ajuntament tortosí per ratificar la cessió pels terrenys del futur CEIP de Sant Llàtzer. Segons Rojas, la Generalitat té previst donar llum verd al projecte aquest setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA