Els comerços de Tarragona regalaran hores d'aparcament als clients fins que s'acabin les rebaixes

Disposaran de 100 vals de dues hores i no hi ha despesa mínima per obtenir-ne

La iniciativa ha estat possible gràcies a l'entesa entre el consistori tarragoní i les empreses Lubasa i Espimsa, concessionàries dels sis pàrquings on podran deixar el cotxe els clients dels comerços tarragonins des d'ara i fins al final de les rebaixes d'hivern. Concretament, seran els situats a l'avinguda de Catalunya, a Joan XXIII, a la rambla de Lluís Companys, a la plaça Corsini, a Battestini i al Serrallo, tots dins de l'àrea d'influència dels comerços de la ciutat.

En principi, cada establiment disposarà de 100 tiquets vàlids per a dues hores, de manera que el consistori confia que l'oferta suposarà milers de places de franc per afavorir aquest sector econòmic. «Estem en un mal moment per al comerç de proximitat i aquesta iniciativa era absolutament necessària. Per això ha tingut una bona acollida entre tots els comerciants», va explicar el regidor de Promoció Econòmica, Sergi de los Rios.

El període perquè els comerciants sol·licitin els 100 tiquets va començar ahir i s'allargarà fins al dia 20 d'aquest mes, de manera que fins aquest dia no se sabrà el nombre exacte d'hores gratuïtes que es regalarà. L'oferta, que també es fa entre els comerços de Reus però només fins a final d'any, té un cost gairebé inexistent per als botiguers, ja que tan sols hauran de pagar 10 euros pel paquet de 100 tiquets.

El comerç tarragoní no fa pinya

S.C

Tot i que va celebrar la iniciativa, el regidor i alhora president d'Espimsa va reconèixer la fractura que hi ha actualment entre les diferents agrupacions comercials de Tarragona, escenificada divendres de la setmana passada amb l'absència de molts dels representants principals de les associacions comercials en l'acte d'encesa dels llums de Nadal. «No hi ha una pinya», va admetre De los Rios, que considera que la solució a aquest problema implica que «es parlin entre ells i que deixin de banda les discrepàncies, les quals, moltes vegades, només són de caire personal». El regidor republicà va insistir que l'Ajuntament no interferirà en les relacions entre una part i l'altra perquè «pertany únicament a l'àmbit d'elles».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.