Port Aventura no obrirà cap nova atracció en el seu quinzè aniversari

El parc temàtic, que està estudiant diferents projectes, reorganitzarà enguany els espectacles

Des de l'any 2007, en què Port Aventura va inaugurar la muntanya russa d'acceleració Furius Baco, el parc temàtic no ha parlat ni anunciat cap tipus de projecte de nova atracció. Tot i l'especulació que en els darrers mesos s'havia creat entorn de la possibilitat que es plantegés una nova atracció per al quinzè aniversari del parc, fonts de Port Aventura han descartat aquesta possibilitat. D'aquesta manera, es trenca una tradició en la història del parc, que en el seu cinquè aniversari (l'any 2000) ja va inaugurar el simulador virtual Sea Odissey, mentre que amb motiu dels deu anys d'història del projecte es va obrir una altra de les atraccions més populars del parc, l'atracció de caiguda lliure Hurakan Condor (2005).

Malgrat que el quinzè aniversari no tindrà cap novetat en aquest camp, fonts del parc sí que van confirmar que s'han posat sobre la taula diversos projectes de noves atraccions pels propers anys, i que s'espera que en pocs mesos es prengui una decisió concreta. Aquests plans es correspondrien amb la voluntat d'inversió dels nous socis de la societat que gestiona el parc temàtic, els italians Investindustrial, que van anunciar en el moment de formalitzar l'operació que en els propers quatre anys dedicarien al parc un paquet de vuitanta milions d'euros en inversions.

Nou assessor

On sí que el parc està preparant canvis és a l'apartat d'espectacles, en què per aquesta temporada s'està plantejant una reorganització de la programació que s'ofereix dins del parc i la preparació d'algun tipus d'activitat especial amb motiu del quinzè aniversari de Port Aventura. Precisament, s'acaba d'incorporar a l'àmbit de parc Gianfranco Bollini, que amb l'entrada d'Investindustrial ha estat nomenat assessor del president del comitè executiu, el també italià Sergio Feder. La trajectòria de Bollini (que ha estat director d'espectacles als parcs europeus Gardaland, a Itàlia, i Europapark, a Alemanya) fa pensar, però, que també tindrà un paper destacat a l'hora de dissenyar aquesta redefinició dels espectacles.

Rumors de millores

Altres novetats que el parc es podria estar plantejant es referirien a la millora concreta d'alguns espais. Així, segons alguns rumors difosos aquests darrers dies per pàgines web especialitzades, el parc estaria treballant en l'adaptació de l'atracció Sea Odissey per a la projecció de pel·lícules en tres dimensions. Una altra de les millores faria referència al públic infantil, ja que s'estaria pensant en la creació d'una zona de jocs per als més menuts dedicada a Barri Sèsam. Des del parc temàtic, però, no s'han volgut confirmar ni tampoc desmentir aquestes informacions ja que no valoren rumors difosos per internet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.