Port Aventura obrirà el 2011 una àrea infantil dedicada a Barri Sèsam

L'atracció Sea Odissey es reconverteix aquesta temporada en un cinema en 4D

Malgrat que ahir el parc temàtic va declinar fer cap tipus de comentari sobre la futura àrea infantil, aquest diari ha pogut confirmar que la nova zona dedicada als personatges de Barri Sèsam estarà situada just al costat de la zona ara dedicada a la Polinèsia, i estarà dedicada als visitants més petits del parc. Amb aquesta inversió, el parc omple el buit existent fins ara d'un espai específic per a aquestes franges d'edat, que fins ara tan sols podien gaudir d'algunes atraccions i zones de jocs disperses pel parc. Està previst que la nova àrea obri l'any 2011.

Pel que fa a la temporada que s'estrena el proper divendres, i en què el parc celebra el seu quinzè aniversari, finalment sí que hi haurà una petita novetat en l'apartat d'atraccions. El simulador Sea Odissey es reconverteix en un cinema 4D (és a dir, que combina les tres dimensions amb efectes especials a la sala), en el qual es projectaran noves pel·lícules en substitució de la història que fins ara podien veure els visitants.

Finalment, el parc també vol rellançar enguany el Temple del Foc, a l'àrea de Mèxic. L'atracció, que ha estat tancada durant un temps, obrirà el proper 1 de maig i recuperarà els caps de setmana la presència de dos actors. La voluntat del parc a llarg termini és definir-ne de nou els efectes especials. «Els efectes de foc creaven molta tensió a la mainada, i això s'ha de reformular», va reconèixer ahir el nou director artístic del parc, l'italià Gianfranco Bollini.

«Vestit nou» en forma d'espectacles

La principal carta de presentació de la quinzena temporada de Port Aventura, que s'estrena divendres vinent, serà una renovació d'espectacles, que afecta la meitat del programa del parc, i que s'allargarà també a les programacions especials de Halloween i Nadal. La joia de la corona serà segurament Celebration on Ice, que es farà del 2 de juliol al 12 de setembre al centre de convencions i del qual Bollini ahir tan sols va voler avançar la presència de «campions olímpics».

A banda dels tres espectacles ja anunciats (Port Aventura Live!, que tindrà a l'estiu versió per a joves; Can Can Forever, i Bang Bang West), el parc incorporarà un espectacle de benvinguda a la Mediterrània (Hola Port Aventura) i un d'itinerant (Woody on tour). Les nits d'estiu es tancaran amb el reforçat Fiestaventura, que combina foc, llum i música, i que tindrà una edició especial dedicada al quinzè aniversari en una actuació «única», segons Bollini. A l'hora d'elaborar aquest «vestit nou» per al parc temàtic, Port Aventura ha hagut de realitzar una inversió d'un milió d'euros. Les previsions de la direcció del parc és que en els propers dos anys tots els espectacles del parc es renovin completament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Ajut d’1,7 milions d’euros per a la renovació de l’enllumenat públic

cassà de la selva
SOCIETat

Acampada al claustre de la UB per denunciar “el genocidi del poble palestí”

BARCELONA
infraestructures

Renfe planta al Govern a una reunió excusant-se en les eleccions

barcelona
Societat

Mor Pere Torrents, veí de Torrelles de Foix

URBANISME

El 80% dels edificis del Camp de Tarragona no han passat inspeccions

TARRAGONA

La prescripció d’activitat social en lloc de fàrmacs s'inicia al CAP Valldoreix

SANT CUGAT DEL VALLÈS
URBANISME

Amics de la Rambla es queixa de les mancances de manteniment

BARCELONA
comissió europea

Astrazeneca demana la CE que retiri la seva vacuna contra la Covid-19

barcelona
societat

Identifiquen una nova forma genètica de l’Alzheimer

barcelona