L'alternativa a Bonet per presidir el Col·legi de Metges presenta candidatura

El COMG ni confirma ni desmenteix que l'actual president s'hagi presentat a la reelecció

La candidatura encapçalada per Mulà proposa com a membres de la comissió permanent de la junta de govern del COMG Jordi Berdala, com a vicepresident primer; Xavier Pérez, com a vicepresident segon; Montserrat Martínez, com a vicepresidenta tercera; el conegut neuròleg de l'hospital Santa Caterina, Secundino López Pousa, com a secretari; Josep Casadesús, com a tresorer i Carlos Teruel com a comptador. El director mèdic del Trueta, Rafel Masià, que va subscriure l'escrit d'impugnació de les eleccions, dóna suport a la candidatura, però no en forma part, mentre que el doctor Joan Brunet, oncòleg de l'ICO, que també va signar el document esmentat, es presenta com a vocal primer.

Mulà va explicar ahir que la setmana passada, després que el grup ell encapçala impugnés les eleccions per considerar que són fraudulentes, acció de la qual encara no han obtingut cap resposta, membres de la junta de govern en funcions del COMG es van posar en contacte amb ells per negociar i consensuar una candidatura única. En una reunió que va tenir lloc divendres passat a la seu del COMG, Mulà i altres membres de la seva candidatura van plantejar com a condició sine qua non per arribar a un acord que Bonet, que no va assistir a la trobada, renunciés a encapçalar la candidatura. La reunió va acabar sense acord.

Algunes de les línies de treball del programa de Mulà són: recuperar el diàleg amb la resta de col·legis de metges de Catalunya, modificar els estatuts del COMG per facilitar la participació dels metges i la transparència en els processos electorals i canviar la gestió unipersonal per una gestió en equip i participatiu.

EL PROTAGONISTA

JOAN ANTONI MULÀ
candidat a presidir el comg
És el cap del servei de ginecologia de l'hospital comarcal de Blanes. Ha treballat a contrarellotge per presentar la candidatura.

Bonet, candidat?

Tot i que la setmana passada fonts del Col·legi de Metges de Girona van anunciar que Bonet es presentaria a la reelecció, ahir les mateixes fonts van evitar de confirmar o desmentir que Eudald Bonet hagués fet efectiva la presentació de la seva candidatura. Bonet fa onze anys que presideix el COMG i en l'últim any i mig s'ha vist involucrat en el polèmic afer relacionat amb la contractació d'una pòlissa d'assegurances per als col·legiats gironins amb AMA, la companyia de la qual Bonet n'és actualment president. Membres de la candidatura alternativa van indicar ahir que en els últims dies alguns dels membres que formaven part de la candidatura de Bonet se n'haurien fet enrere.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cadaqués

Oposició a la construcció de pisos a l’actual camp de futbol

Cadaqués

Onze murals d’artistes urbans reivindiquen la cultura marítima

L’Ametlla de Mar

Arrels de Vi enceta l’edició amb més expositors que mai

sant martí d’empúries

Quaranta pobles participen a la segona trobada de municipis sense fronteres

bàscara

Entra en funcionament una nova línia de bus que va a la platja

El Prat de Llobregat
Llagostera

Quarta avaria de la setmana a la xarxa d’aigua potable de la Font Bona

Llagostera

Acció de protesta contra la botiga de bicicletes a l’antic teatre Odèon

girona

Retards al corredor sud de Rodalies per una incidència tècnica

Castelldefels

Un estable cremat a fa 2.200 anys es relaciona amb el pas de les tropes d'Anníbal pel Pirineu

Bellver de Cerdanya