Societat

Convoquen una caminada el 18 d'abril en contra del Logis Penedès

Diumenge hi haurà una marxa lenta de cotxes a l'Arboç a favor de la vegueria

Tornen les mobilitzacions al Penedès en contra del Logis Penedès, la futura autovia A-7 i els plans territorials del Camp de Tarragona i de l'àmbit metropolità de Barcelona. Les entitats agrupades com a col·lectius de defensa del Penedès (No fem el CIM, Col·lectiu Bosc Verd, Grup Ecologista de Llorenç del Penedès, Geven i la Unió de Plataformes de Catalunya) han convocat pel proper 18 d'abril una caminada reivindicativa pels terrenys on està previst fer el Logis (entre l'Arboç, Banyeres del Penedès i Sant Jaume dels Domenys) per ressaltar el seu valor ambiental i paisatgístic. Pel mes de maig, s'ha previst una jornada de debat sobre les infraestructures al Penedès.

Diumenge, protesta

D'altra banda, les diferents entitats han mostrat també el seu suport a la marxa lenta de cotxes convocada per diumenge a l'Arboç, i amb la qual es vol reivindicar la creació d'una vegueria per al Penedès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.