Societat

Els hotels faran el ple la nit abans de la visita

Alguns hotels de l'Eixample ja tenen totes les habitacions reservades

Es preveu que els hotelers apugin els preus

Els hotels faran a l'agost el primer cap de setmana de novembre gràcies a la visita de Benet XVI a Barcelona. El Gremi d'Hotels espera que amb les reserves d'última hora els hotels arribin al cent per cent d'ocupació. “Els dies abans de la visita del papa hi haurà problemes per trobar habitació a Barcelona”, van assegurar ahir fonts del gremi. Segons el web del Gremi d'Hotels, dels 387 hotels que hi ha agremiats a Barcelona, ahir només quedaven per al dissabte 6 de novembre 196 hotels amb habitacions dobles disponibles; habitacions individuals en 74 establiments, i 56 hotels tenien habitacions triples lliures.

Quan es va saber quin dia el pontífex visitaria Barcelona, hi va haver la primera onada de reserves als hotels, sobretot als del districte de l'Eixample, que estan més propers a la Sagrada Família. Després de l'estiu i a mesura que s'acosta el 7 de novembre, el nombre de reserves ha tornat a augmentar. Un exemple d'això és l'hotel Aranea, al carrer Consell de Cent, a l'altura del carrer Nàpols, on ja tenen plena la nit del dissabte 6 de novembre. En d'altres hotels propers, com el Best Western Hotel Medicis, al carrer Castillejos, els queden molt poques habitacions lliures.

Segons l'empresa del sector Magma Turismo, l'ocupació hotelera a Barcelona arribarà al 95%, i s'igualarà així a l'activitat turística d'altres esdeveniments com ara el Mobil World Congress i la fórmula 1 al circuit de Montmeló. La visita del papa, a més, ajudarà el sector a tancar el mes de novembre amb uns resultats més bons que altres anys.

També està previst que l'estada del papa incideixi en l'ocupació hotelera d'altres municipis de l'àrea metropolitana, com ara l'Hospitalet de Llobregat, que estan ben connectats amb Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.