Societat

La Guàrdia Civil demana intervenir en les concentracions dels indignats

“Què és més proporcionat, no intervenir per un problema social limitat o provocar un problema social real de cara a les urnes”, es pregunta l'associació

Creuen que la trajectòria pública d'alguns portaveus està sota sospita

La Unió d'Oficials (UO) de la Guàrdia Civil considera que “es fa necessari intervenir” en les concentracions dels indignats perquè aquestes quedin “suspeses i dissoltes” fins al dilluns i que en la jornada de reflexió predomini la calma perquè cada ciutadà reflexioni sobre el seu vot.

Després que aquest divendres, la Junta Electoral Central prohibís les concentracions i no s'hagin dut a terme els desallotjaments l'associació dels agents de la Guàrdia Civil qüestiona la proporcionalitat i es pregunta: què és més proporcionat, no intervenir per un problema social limitat o provocar un problema social real de cara a les urnes i al sistema que afecti la totalitat dels ciutadans a qui servim?

La Unió d'Oficials de la Guàrdia Civil diu entendre que la situació actual genera desconcert social i que cal respectar els sentiments dels ciutadans però, afegeix que “no podem oblidar la intervenció dels grups que han organitzat la concentració i la trajectòria pública d'alguns dels seus portaveus”.

“Ningú i menys la Unió d'Oficials de la Guàrdia Civil oblida la delicadesa de l'assumpte, però no per ser delicat no s'ha d'intervenir”, insisteix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.