Societat

LA VIDA SOCIAL

El Juny Gastronòmic del Pla de l'Estany recorda Lluís Vilà

Sis restaurants i onze productors participen en l'edició d'aquest any

El malaguanyat artista banyolí Lluís Vilà, traspassat el març de l'any passat, serà recordat en la setena edició del Juny Gastronòmic del Pla de l'Estany amb la inclusió en els menús de plats que ell segurament hauria tastat. Com que era vegetarià –no pas dels estrictes, però– a la llista trobarem empedrat de fesols, raviolis de carbassó, timbal de poma i formatge de cabra, ensalada de temporada i unes postres a base de quefir, litxi i roses, entre altres ingredients.

Sis restaurants i onze productors del Grup Gastronòmic del Pla de l'Estany participen en aquest juny pensat per als amants de la cuina autòctona. A banda dels menús –de 30 a 40 euros– del cartell destaca el sopar dedicat a l'slow food, uns plats amb pastilles Juanola d'ingredient (en el marc del festival Aphònica), un tast de vins i formatges i una degustació de còctels combinats amb música.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.