Societat

Hereu: “Les acampades indefinides no es poden mantenir”

L'alcalde en funcions assegura que “s'està treballant” amb Interior per aixecar l'acampada de la plaça de Catalunya

Considera prioritari “esgotar totes les vies de diàleg”

L'alcalde en funcions de Barcelona i líder del PSC de la ciutat, Jordi Hereu, ha apostat aquest dimarts per “treballar” de manera coordinada entre l'Ajuntament i el departament d'Interior per aconseguir que l'acampada dels “indignats” a la plaça de Catalunya s'aixequi.

“Les acampades indefinides no es poden mantenir”, ha explicat, tot apuntant que “no es poden sacralitzar”.

Amb tot, Hereu aposta per una estratègia “que solucioni problemes i no en creï més”, pel que considera que “esgotar les vies de diàleg” és la prioritat.

Tot i això, l'alcalde en funcions no té pressa per aixecar l'acampada i fins i tot la veu compatible amb les celebracions de la nit de Sant Joan.

A Jordi Hereu no li agrada que l'acampada de Barcelona segueixi en peu, però no aposta per un desallotjament forçat i immediat.

I és que l'alcalde en funcions creu que “un mal pas com el que ja es va donar tornaria a alimentar” una part del moviment que Hereu considera que ja és “l'expressió minoritària” dels “indignats”, donat que, tal i com ha recordat, “ja van decidir marxar i traslladar la lluita” fora de la plaça de Catalunya. “És un problema d'ordre menor”, ha descrit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.